Inkomensverklaring aanvragen

Inkomen

Voorwaarden - Passend toewijzen
Het inkomen en de samenstelling van het huishouden van u als woningzoekende bepaalt voor welk type woning u in aanmerking komt. Door ‘passend toewijzen’ krijgt u een woning waarvan de huur aansluit bij uw (gezamenlijk) jaarinkomen*. Uw inkomen wordt juist weergegeven op een inkomensverklaring of aanslag van de Belastingdienst. U kunt dit formulier direct online opvragen en uitprinten via www.mijnbelastingdienst.nl of aanvragen via de Belastingtelefoon op 0800-0543. Bij elke aangeboden woning staat vermeldt voor welk type huishouden en inkomen de woning is bedoeld. Meer informatie kunt u vinden onder "passend toewijzen'.
*gezamenlijk jaarinkomen is het inkomen van uzelf en van uw eventuele partner of huisgenoten. Het inkomen van thuiswonende kinderen telt niet mee!

Inkomensverklaring

Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning moeten nieuwe huurders een inkomensverklaring aan de woningcorporatie overleggen. Bij een aanbiedingsgesprek vragen wij dit formulier voor te leggen. Zorg er voor dat u het formulier op tijd in uw bezit heeft.
- U kunt dit formulier direct online opvragen en uitprinten via Mijn Belastingdienst. U dient in te loggen met uw DigiD.
- U kunt dit formulier telefonisch opvragen via de BelastingTelefoon, telefoonnummer 0800-0543. Binnen 5 werkdagen ontvangt u deze op uw adres. Bij het aanvragen wordt gevraagd naar uw BSN-nummer.

 

Contact

Chr. Woningstichting De Goede Woning
Jan ter Horststraat 5, 7462 AG Rijssen
Telefoon: 0548 37 80 50
Email: info@dgwrijssen.nl

i.v.m. de coronamaatregelen is ons kantoor tijdelijk van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 12.00 uur

In de middag alleen op afspraak.

Openingstijden:

ma t/m do

 

08.00 - 12.00 uur

13.00 - 16.30 uur

vrijdag: 08.00 - 12.00 uur
vrijdagmiddag gesloten