30 woningen duurzaam gemaakt

Afbeelding: IMG_8210

Dit najaar renoveerden we aan de Van Broekhuizenstraat en Nieuwlandsweg in Rijssen dertig seniorenwoningen. Volgend jaar start de renovatie en verduurzaming van woningen aan de Steenakkersweg en de Prins Willem Alexanderlaan.
 
Naast extra isolatie kregen de huizen aan de Van Broekhuizenstraat en Nieuwlandsweg een ventilatiesysteem met warmte-terugwinning. We vervingen de CV-ketel door een zeer zuinig type en we plaatsten nieuwe kozijnen met ruiten van drie lagen glas.
 
Helpende hand
“De renovatie van de woningen aan de Nieuwlandsweg in Rijssen hebben we in november afgerond. En ook de huizen aan de Van Broekhuizenstraat zijn bijna klaar”, vertelt verhuurconsulent Marianne Nijland. “Voor de kerst zijn de werkzaamheden afgerond en kunnen de bewoners al hun spullen weer op de plek zetten. De aannemer biedt een klusuurtje aan om de bewoners te helpen.” De renovatie van de woningen was een flink project en gaf voor de bewoners best wat overlast. “Gelukkig is iedereen tevreden met het mooie resultaat en blij dat de rust weer is teruggekeerd.”
 
Fase 2
Begin 2021 gaan we verder met de renovatie van acht woningen aan de Prins Willem Alexanderlaan. Deze woningen renoveren we op dezelfde manier als de huizen aan de Van Broekhuizenstraat en Nieuwlandsweg. Aansluitend maken we twaalf woningen aan de Steenakkersweg, naast de renovatie zoals hierboven genoemd, ook gasloos. Zo verduurzamen we steeds meer van onze woningen.

 

Contact

Chr. Woningstichting De Goede Woning
Jan ter Horststraat 5, 7462 AG Rijssen
Telefoon: 0548 37 80 50
Email: info@dgwrijssen.nl

Openingstijden:
van maandag t/m vrijdag van
8.00 uur -12.00 uur 


Telefonisch bereikbaar:
Van maandag t/m donderdag van
8.00 uur - 12.00 uur en
13.00 uur - 16.30 uur
vrijdag van 8.00 uur - 12.00 uur