nieuws-Jan-Bothhof

Jan Bothhof: nieuwbouw 15 woningen

U heeft het misschien al gezien. De bouw van de nieuwe woningen aan de Willem de Zwijgerstraat en de Welleweg is in januari dit jaar gestart. De fundering is gereed en de aannemer is begonnen met het opbouwen van de wanden. Ook zijn de bronnen voor het gebruik van aardwarmte aangebracht.

We bouwen vijf ééngezinswoningen en tien beneden- en bovenwoningen op de plaats van de voormalige Prins Willem Alexanderschool. De nieuwe woningen worden allemaal nul-op-de-meter. Dat betekent dat de woning evenveel energie opwekt als gebruikt. We verwachten de oplevering van deze woningen in het najaar van 2020.

De indeling van de woningen

De kleine ééngezinswoningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken. Op de verdieping twee slaapkamers en de badkamer. De zolder biedt ruimte voor de wasmachine en de installatie. De vijf appartementen op de begane grond hebben een woonkamer met open keuken aan de tuinzijde. Aan de straatzijde is er een slaapkamer en een hobbykamer. En er is een badkamer met toilet en een technische ruimte met plek voor de wasmachine.

De vijf appartementen op de verdieping zijn via een trapopgang en galerij aan de achterzijde te bereiken. Ze hebben een woonkamer met open keuken aan de straatzijde en een slaapkamer aan de galerijzijde. Op de zolderetage is een tweede slaapkamer, de badkamer en de technische ruimte.

Belangstelling?
Op 6 april plaatsen we de advertentie voor deze woningen op onze website en 7 april staat de advertentie in het Rijssen-Holtens Nieuwsblad. Bij interesse kunt u vanaf 6 april reageren op de advertentie.

De nieuwbouw wordt vastgelegd door Foto Rijssen. Kijk hiervoor op de volgende link: http://www.fotorijssen.nl/NieuwbouwJanBothhof

 

 

Afbeelding: jan bothhof bord

Contact

Chr. Woningstichting De Goede Woning
Jan ter Horststraat 5, 7462 AG Rijssen
Telefoon: 0548 37 80 50
Email: info@dgwrijssen.nl

 

Openingstijden
maandag t/m donderdag:

08.00 - 12.00 uur

13.00 - 16.30 uur

vrijdag: 08.00 - 12.00 uur
vrijdagmiddag gesloten