vacature lid RvC

De Goede Woning is op zoek naar een commissaris

De Goede Woning Rijssen is een kleine, lokaal sterk verankerde woningcorporatie, die slagvaardig is en kwaliteit van dienstverlening en communicatie hoog in het vaandel heeft staan. De keuze om als kleine corporatie toch zelfstandig te willen zijn, is een zeer bewuste en houdt verband met onze onderscheidende, christelijke identiteit en de maatschappelijke relevantie die de stakeholders aan DGW toekennen. De corporatie verhuurt en/of beheert circa 1.500 woningen.

In totaal werken er 13 medewerkers. De Goede Woning heeft een twee-lagen structuur, waarbij de dagelijkse leiding in handen is van de directeur-bestuurder. De Raad van Commissarissen heeft een toezichthoudende en adviserende rol. Daarnaast is de Raad van Commissarissen werkgever van de directeur-bestuurder.

Voor de Raad van Commissarissen van deze gezonde corporatie zijn wij op zoek naar een:

Commissaris met als kennisgebied bedrijfsvoering, financiën en ICT

U erkent en onderschrijft de christelijke grondslag van De Goede Woning en hebt een duidelijke visie op good governance. U hebt uw sporen verdiend in het bedrijfsleven en beschikt over kennis op het gebied van financiën, bedrijfsvoering en ICT.

U voelt zich betrokken bij mens en maatschappij en in het bijzonder bij de huurders van de Goede Woning. Daarnaast hebt u een moderne visie op de maatschappelijke rol van woningcorporaties. U combineert op natuurlijke wijze sterk ontwikkelde sociale vaardigheden en sensitiviteit met een zakelijk instelling en besluitvaardigheid. U kunt ingewikkelde materie snel overzien, hebt realiteitszin en een gezond boerenverstand.

U hebt affiniteit met het werkgebied van De Goede Woning. Een specifieke binding op basis van woon- of werkplaats is een pre.

Reageren

Herkent u zich in bovenstaande en denkt u een geschikte kandidaat te zijn voor de positie van Commissaris van De Goede Woning? Stuur dan vóór 1 september aanstaande per mail een overtuigende motivatie en curriculum vitae naar:  rvc@dgwrijssen.nl. Uiteraard wordt uw reactie vertrouwelijk behandeld. Indien u geselecteerd wordt voor een nadere kennismaking dan zal het eerste gesprek plaatsvinden op vrijdag 21 september 2018. Een eventueel tweede gesprek vindt op vrijdag 5 oktober 2018 plaats. Doelstelling is om de procedure voor einde 2018 af te ronden. Mocht u nog specifieke vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Janita van Riggelen, tel. 06-17130087 of Gabriël Kaplan, tel. 06-13172364.

Voor een uitgebreide profielschets zie: profielschets commissaris DGW

 

 

Afbeelding: DGW-vacature-juli

Contact

Chr. Woningstichting De Goede Woning
Jan ter Horststraat 5, 7462 AG Rijssen
Postbus 89, 7460 AB Rijssen
Telefoon: 0548 37 80 50
Email: info@dgwrijssen.nl


Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 12.00 uur
  13.00 - 16.30 uur
Vrijdagmiddag gesloten.